fbpx
Välj en sida

Vår vilda meny

 

Vi vill hjälpa naturälskande företag att förvilda sin business och på så vis sina liv.

Vi tror på hållbarhet, kreativitet och strategi – gärna i en blandning! Det här är dagens meny,  men tveka inte att höra av er om ni har egna vilda idéer.

 

Re-Wild creative studio

Digital marknadsföring

Förvilda din digitala marknadsföring och nå ut i bruset! Vi jobbar med allt från strategi och utbildningar i sociala medier till att skapa, planera och publicera content. Instagram och Facebook är våra stigar!

Sociala mediestrategier, årshjul & content
h

Copywriting & storytelling

Social media takeovers

Influencer marketing

Annonsering Facebook & Instagram

Grafisk formgivning & layout

Vi designar dina vilda drömmar! Oavsett hur mogen din visuella identitet i dagsläget är så finns vi här för att hjälpa dig med allt från logotyp och grafisk profil till layout till broschyrer, affischer och grafiskt content.

Visuell identitet

Layout

Grafisk profil & logotyp

i

Broschyrer & affischer

U

Branding

Re-Wild creative studio

Fotografering & filmproduktion

Vi fångar alla dina vilda drömmar på bild och film och riggar och roddar med allt från content- och produktfotograferingar till destinationsfilmer och kortfilm till sociala medier. Ni förtjänar att se lika snygga ut som ni är!

Contentfotograferingar

Brandingfotograferingar

Produktfotograferingar

I

Film till sociala medier

_

Brandingfilmer

RE-WILD YOUR BUSINESS

Men det tar ju faktiskt inte stopp där!

Får vi lov att presentera några till ess i rockärmen? Vi kan ju också…

Upplevelsedesign & paketering

Vi hjälper dig att skapa upplevelser och hållbara paket till din målgrupp.

Visuell kommunikation

Just för att ni förtjänar att se precis lika snygga ut som ni är!

Content creation

Vi skapar vilt content, allt från idéfrön till administration.

Onlinekurser

 Vill du lära dig mer om ätbart från naturens skafferi? Spana in vår onlinekurs “Vild mat från naturens skafferi”.

Hållbar kommunikation

Boka oss för att föreläsa eller hålla workshop om hållbar kommunikation!

h

Copywriting & storytelling

Relationsmarknadsföring och vassa texter är vår expertis!

osäker på vad du behöver?

Boka en halvtimme med oss!

Varför då? Jo, för att vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och delaktig under hela processen, från början till slut, när du jobbar tillsammans med oss! Därför inleder vi alltid våra kundkontakter med ett första möte där vi bollar idéer, stämmer av målsättningar, pratar prisbild och berättar om vår arbetsgång. Allt för att vi ska kunna reda ut hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag på bästa sätt. 

Du får en halvtimme av vår expertis där vi ger våra bästa tips för endast 500 kr!

Och du, du förbinder dig inte till någonting annat genom att boka ett första möte. Det kan bara bli roligt!

Boka en halvtimme med oss!

Varför då? Jo, för att vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och delaktig under hela processen, från början till slut, när du jobbar tillsammans med oss! Därför inleder vi alltid våra kundkontakter med ett första möte där vi bollar idéer, stämmer av målsättningar, pratar prisbild och berättar om vår arbetsgång. Allt för att vi ska kunna reda ut hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag på bästa sätt. 

Du får en halvtimme av vår expertis där vi ger våra bästa tips för endast 500 kr!

Och du, du förbinder dig inte till någonting annat genom att boka ett första möte. Det kan bara bli roligt!

SAMARBETSPARTNERS

Re-Wild ♡ you

LOVE FROM LAPLAND

Tillsammans med Love from Lapland har vi skapat magiska bilder på produkter från deras fantastiska sortiment och hjälpt dem att bygga upp en bildbank som sträcker sig över hela året. Produkter som passar oss på Re-Wild som handen i handsken! 

VINDELÄLVEN-JUHTTÁTAHKKA

Biosfärområdet Vindelälven-Juhttátahkka ligger oss varmt om hjärtat! Vi har hjälpt dem att utveckla sin kommunikation – både internt och externt – tagit fram en strategi för sociala medier,  agerat social media managers, fotograferat, layoutat, skrivit nyhetsbrev och mycket annat! Psst… Biosfärområde för dummies: ett UNESCO-utvalt modellområde för hållbar utveckling.

SWEDISH LAPLAND

När Swedish Lapland frågade om vi kunde sätta ihop ett antal digitala rutter till besökare så tackade vi givetvis inte nej! Nu finns både en Fiskeroadtrip i Sorsele och en Tornedalsrutt med tillhörande stories att läsa på deras hemsida. Och du – åk dem om du har vägarna förbi!

NORRLANDSVILT

Norrlandsvilt ville utveckla sina sociala medier och få hjälp med att bättre nå ut med sitt budskap till kunderna. Förutom att arbeta som social media managers har vi även fotograferat och sett över långsiktiga strategier och planer tillsammans. 

LAPLAND HEARTWORK

Lapland Heartwork säljer lokal design och hantverk från norra Sverige, sådant våra hjärtan klappar lite extra för! Vi har hjälpt dem att bygga upp en bildbank med bilder som används till content, hemsida och all form av annonsering.

EPLAROS

Att få kliva in i Eplaros magiska värld av färggranna illustrationer gör en alltid lika glad. Vi har fått äran att fotografera hennes produkter i miljöer som återspeglar det som hon ritar och hjälpt henne att bygga upp en stor bildbank.

SORSELE IN SWEDISH LAPLAND

Vi är stolta över att ha arbetat som marknadskommunikatörer för Swedish Lapland med Sorsele kommun som region. Vi har producerat flertalet filmer, en hel bildbank och agerat social media managers och strateger för Visit Vindelälven.

GLOBAL GO

Global Go är ett hållbarhetsprojekt som drivs av Svenska Kyrkan. Vi har coachat Svenska Kyrkan i Nackas kommunikatörer i digital marknadsföring, hållbar kommunikation och tagit fram applicerbara strategier och mallar för deras vidare arbete.

HEART OF LAPLAND

Heart of Lapland är östra delen av Swedish Lapland. Här skapade vi en illustration till invigningen av minoritetsspråkcentrum i Övertorneå. En illustration som representerar regionen samtidigt som den lyfter minoritetsspråken meänkieli och nordsamiska.

HAPARANDA/TORNIO

Vi fick den stora äran att ta fram en ny grafisk profil och logotyp för HaparandaTornio’s nyårsevenemang “Happy New Twice” som lockar besökare nationellt såväl som internationellt.

AURORA SAFARI CAMP

Säsongen 2016-2017 arbetade vi som biträdande campchefer på Aurora Safari Camp och tog emot gäster från hela världen. När vi inte körde skotertaxi, var ute på snöskovandring med gäster eller kockade middag på gasolkök så skapade vi givetvis magiskt content.

LJUNG OF LAPLAND

Vi träffade det ekologiska hudvårdsmärket Ljung of Lapland mitt i ett fjällskogreservat för en fotografering av både content och produktbilder och för att skriva en wellness-story om dem för Swedish Lapland.

re-wild your business

Hör av dig till oss!

Hör av dig till oss!

INSTAGRAM
@rewildcreativestudio

FACEBOOK
/rewildcreativestudio

MAILADRESS
rewildcreativestudio@gmail.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Ge bort en hållbar julklapp till dig själv eller någon du bryr dig om! 💜

 

Köp vår kurs "Vild mat från naturens skafferi" med hela årets vilda mat som du kan plocka och förädla själv!

I vår kurs får du lära dig om vilda växter, skogens bär, vanliga matsvampar och förädling av vilt som tjäder och fjällöring.

Kursen läser man online i sin egen takt! 

Mer info landar snart i din inkorg!